Valentino dovanų idėjos

Parašyta: administratoriusSVA Paskelbta: Sukūrimo data: 2015-01-21 Peržiūros: 4179 Komentaras: 0

Surask Valentino dienos dovaną - kainos tik nuo 5 € !

Tegul ši Valentino diena būna ypatinga! Kas gali labiau nudžiuginti mylimąją nei nauji, išskirtiniai apatiniai? O ir pačios moterys nepamirškite savęs. Seksualiu apatiniu trikotažu pasipuošusi moteris – puiki dovana vyro akiai!Taip pat savo džentelmeną galėsite nudžiuginti medvilninėmis trumpikėlmis su linksmomis aplikacijomis.

Jei dar nežinai ką dovanosi per Valentiną – šios Valentino dovanų idėjos kaip tik Tau!

 

NAKTINUKAI – nuo romantiškų širdelių iki gundančių nėrinių.

 

Nepamirštama taisyklė – seksualių naktinukų niekada nebus per daug! Tad jei nežinai ką padovanoti mylimąjai – naktinukai visada bus ideali dovana Valentino dienai! O pasirinkti tikrai yra iš ko: atlasiniai, seksualūs naktinukai, perregimi ar nėriniuoti, puošti kristalais ar siuvinėjimais. Kiekvienam skoniui!

 

VISAS NAKTINUKŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

          

 

Provokuojantis APATINIŲ KOMPLEKTAS – pačioms drąsiausioms!

 

Drąsiai moteriai reikia kažko išskirtinio! Itin seksualus ir žaismingas, iš švelnių raudonų nėrinių ir gundančio atlaso pasiūtas apatinio trikotažo komplektas – bus kaip tik JAI. O jei dar komplekte žaismingi, minkšti antrankiai ir paslaptingas akių raištis...

 

VISAS APATINIŲ KOMPLEKTŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

          

 

Seksualus KORSETAS – nepakartojama dovana glostanti ir vyrų akis!

 

Korsetas, arba kitaip vadinama gracija – tai pikantiška apatinio trikotažo detalė, kurią privalo turėti kiekviena moteris. Idealiai priglundantis ir moteriškas formas išryškinantis korsetas gali būti iš atlaso, iš perregimo tiulio ar puošnių nėrinių.

 

VISAS KORSETŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

         

 

PRISEGAMOS KOJINĖS – puikiai papildys dovanų komplektą!

 

Prisegamas kojines dievina visos moterys! Kojytes ji galės papuošti derančiomis prie korsetų ar apatinių komplektų prisegamomis kojinėmis, kurios padalintos subtiliais ir gundančiais nėriniais. Prisegamų kojinių vietą puikiai atstos ir vientisos kojinės su diržu – ir patogu, ir taaaaip gundo!

 

VISAS KOJINIŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

         

 

Romantiškos KELNAITĖS – praktiška dovana.

 

Seksualios kelnaitės ar gundantys stringai - Valentino dienos proga bus tikrai puiki dovana mėgstančios praktiškus dalykėlius, bet pasiilgusioms romantikos.

 

VISAS KELNAIČIŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

          

 

KŪNO KOJINĖ – ypatingai Valentino nakčiai.

 

Provokuojanti kūno kojinė – karščiausiai Valentino nakčiai. Ypatingai populiarios naujos kolekcijos kūno kojinės su geometriniais motyvais ir gėlių raštais. Kaip visada ypatingai gundančios – kūno kojinės imituojančios graciją su prisegamomis kojinėmis.  

 

VISAS KŪNO KOJINIŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

         

 

Žaismingi APATINIAI VYRAMS.

 

Patogios trumpikės pasiūtos iš minkštos medvilnės bus puiki, praktiška dovana mylimąjam. Ypatingą akcentą suteikia žaismingos ir romantiškos aplikacijos, kuriomis papuoštos trumpikės.

 

VISAS DOVANŲ JAM PASIRINKIMAS ČIA

 

         

 

Visą šį gausų dovanų pasirinkimą galite rasti mūsų elekrtoninėje parduotuvėje kategorijoje DOVANŲ IDĖJOS – pagal kiekvieno skonį ir kišenę!

Žymos:

Palikti komentarą

Captcha