Kalėdinių dovanų idėjos

Parašyta: administratoriusSVA Paskelbta: Sukūrimo data: 2014-12-03 Peržiūros: 7285 Komentaras: 0

Kalėdinių dovanų idėjos Jai ir Jam

Artėjant žiemos šventėms ne vienam kyla klausimas ką dovanoti ir kaip neapsirikti, kad mylimi asmenys būtų patenkinti, o dovanos po švenčių nenugultų lentynų gilumoje...

Kartais nuspręsti ką dovanoti yra ypač sunku, todėl visur ieškome DOVANŲ IDĖJŲ mylimai moteriai ar mylimam vyrui, mamai, tėčiui, draugams ir visiems kitiems, kuriuos norime nudžiuginti švenčių proga.

 

Viena iš praktiškiausių dovanų – CHALATAS!

 

Minkštas ir šiltas chalatas reikalingas kiekvienam. Chalatas su gobtuvu ar be jo, storas veliūrinis ar plonas medvilninis - patiks kiekvienai moteriai. Mylimąjai ypatingai tiks seksualus, atlasinis chalatas su nėriniais. Ilgas vyriškas chalatas – puiki dovana tiek mylimąjam, tiek tėčiui ar geriausiam draugui.

 

VISAS CHALATŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

Visų moterų svajonių NAKTINUKAI.

 

Pamačius didelį naktinukų pasirinkimą kartais gali apsvaigti galva - natūralūs naktinukai, naktinukai iš atlaso, seksualūs, trumpi ir ilgi naktinukai, ilgomis rankovėmis ir ant petnešėlių, perregimi ir storesnio audinio naktinukai – įvairovė tikrai didelė! Jei moteriai patinka jaustis patogiai ir ji teikia pirmenybę natūraliems audiniams, nesuklysite jai apdovanoję natūralius viskozinius ar medvilninius naktinukus. Mylimąjai galite išrinkti ką nors seksualesnio – nuo gundančių perregimų naktinių iki romantiško peniuaro.

 

VISAS NAKTINUKŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

PIŽAMA – puiki namų apranga!

 

Kas sakė, kad pižama skirta vien tik miegojimui? Natūralaus audinio pižama bus puiki ir labai patogi namų apranga. Viskozinė pižama leis odai kvėpuoti ir bus itin patogi. Ilga šilta pižama ar trumpa, miela pižamytė – Jūsų pasirinkimas ką dovanoti. Garantuojame, tokia dovana patiks visoms!

 

VISAS PIŽAMŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

Seksualios KELNAITĖS – dovana žavėsianti Jūsų akis!

 

Apatinis trikotažas visada buvo moterų geidžiamiausia dovana. Švelnios, nėriniuotos ar natūralios medvilninės kelnaitės patiks kiekvienai, o seksualūs stringai – nustebins ir sužavės.

 

VISAS KELNAIČIŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

Drąsiausioms – KŪNO KOJINĖS!

 

Jei mylimoji drąsi ir išradinga – išdrįskite ir Jūs jai padovanoti seksualią kūno kojinę. Juoda kūno kojinė – paslaptingam vakarui, raudona – ypatingai aistringam, o šio sezono naujiena kūno spalvos kūno kojinė – pikantiškam ir atviram pasibuvimui dviese.

 

VISAS KŪNO KOJINIŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

Šilčiausia dovana – vilnonė KEPURĖ ar KOMPLEKTAS.

 

Stilinga kepurė patiks ir mylimąjai, ir mamai, ir dukrai. Juk nenorime, kad mūsų mylimiausios sušaltų! Vilnonės, jaunatviškos ir elegantiškos kepurės – ne tik sušildys, bet ir paįvairins žiemos sezono garderobą. Dviejų dalių ir trijų dalių komplektai (kepurė ir šalikas arba kepurė, šalikas ir pirštinės) bus ypatinga dovana!

 

VISAS KEPURIŲ IR KOMPLEKTŲ PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

Žaismingos vyriškos TRUMPIKĖS – praktiška ir žavu!

 

Vyriškos trumpikės papuoštos žaisminga aplikacija – išskirtinė Kalėdinė dovana vyrui. Medvilninės trumpikės suteiks optimalų komfortą ir puikiai dėvėsis. Ypatingai patogu – trumpikės supakuotos šventinėse dėžutėse!

 

VISAS DOVANŲ JAM PASIRINKIMAS ČIA

 

 

 

 

Puiki dovana vyrui – šiltas MEGZTINIS!

 

Norite kad mylimąjam visada būtų šilta ir jauku – padovanokite jam minkštą ir šiltą vyrišką Merino vilnos megztinį! Merino vilna leidžia odai kvėpuoti, bet puikiai sulaiko šilumą, todėl stilingas megztinis ne tik jam neleis sušalti, bet bus itin patogus ir komfortiškas. Tegul kas kartą jį vilkėdamas galvoja apie Jus!

 

VYRIŠKUS MERINO VILNOS MEGZTINIUS RASITE ČIA

 

 

 

 

 

Visą šį gausų dovanų pasirinkimą galite rasti mūsų elekrtoninėje parduotuvėje kategorijoje DOVANŲ IDĖJOS – pagal kiekvieno skonį ir kišenę!

Žymos: dovana ideja kaledos naktinukai chalatas pizama suknele kepure komplektas megztinis

Susiję straipsniai pagal žymas

Palikti komentarą

Captcha